Warta
Rakerda sareng Kejati Jabar

Rakerda sareng Kejati Jabar

Salasa kaping 28 Desember 2021 Kepala Kejaksaan Negeri Garut Dr. Neva Sari Susanti, S.H., M.Hum. sareng KasubagBin ogé kasi-kasi ngiringan Dapat Kerja Daerah (Rakerda) Kejaksaan Tinggi Jawa Barat Taun 2021 sacara virtual anu diluuhan ku Kejaksaan Negeri Sa-Jawa Barat.

Runtuyan Kagiatan Rakerda dikawitan ku pembukaan, maparkeun kinerja anu parantos dicapai ku tiap Kejari, rapat komisi sareng panutup.

Dina pembukaan, Kajari maréntahkeun ka sakumna jajaran Kejati Jabar pikeun:

– Ngalakukeun evaluasi tina sababaraha hal anu parantos dilakonan salaku bahan instrospeksi, supados terang kakirangan, kalemahan, sakaligus potensi anu dipiboga dina upaya ngawangun deui kaseragaman pikiran, pamahaman, ogé tindakan tina sababaraha masalah, halangan jeung harungan anu disinghareupan.

-bgaidentifikasi jeung ngainventarisir satiap halangan tur harungan aktual anu keur disinghareupan.

– Ngaformulasikeun jalan kaluar, arah kabijakan, strategi, jeung terobosan anu bakal diterapkeun dina upaya ningkatkeun kinerja.

Dina Rakerda eta Dr. Neva ngadugikeun capaian tiap widang dina periode 2021, Usulan kabutuhan riil program taun 2023, Kasempetan anu dibiayai lembaga donor, ngalaksanakeun tugas insidental diluar tugas fungsi, jeung usulan kagiatan nu diutamakeun taun 2023 anu ngacu kana RPJM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.