Warta
PANTOWAN NERAPKEUN NOTA KASAPAHAMAN ANTARA KEJAKSAAN REPUBLIK INDONESIA SARENG PT BANK PEMBANGUNAN DAERAH JAWA BARAT & BANTEN,Tbk.

PANTOWAN NERAPKEUN NOTA KASAPAHAMAN ANTARA KEJAKSAAN REPUBLIK INDONESIA SARENG PT BANK PEMBANGUNAN DAERAH JAWA BARAT & BANTEN,Tbk.

Kemis sareng Juma’ah tanggal 16-17bDesember 2021 Kepala Kejaksaan Negeri Garut Dr. Neva Sari Susanti, S.H., M.Hum. disarengan ku Kasi datum Fery Nopianto, S.H. salaku anu ngalaksanakeun kagiatan  oge sareng Kasubag tur Kasi-kasi ngalaksanakeun kagiatan PANTOWAN NERAPKEUN NOTA KASAPAHAMAN ANTRA KEJAKSAAN REPUBLIK INDONESIA SARENG PT BANK PEMBANGUNAN DAERAH JAWA BARAT & BANTEN, Tbk.ngiring ngahairan dina kagiatan ieu nyaeta Bapak Asep Maryono, S.H. (Kepala Biro Hukum dan Hubung Luar Neger Kejagung), Bapak Boy (Kepala Divisi Hukum PT Bank Pembangunan Daerah Jawa Barat dan Banten), Ibu R.R.MahayuDian Suryandari, S.H., LL.M. (Kepala Bagian Kerja sama dan Hubungan Luar Negeri Kejagung), Bapak Maman Rukmana (Kepala Cabang PT Bank Pembangunan Daerah Jawa Barat dan Banten Cabang Garut). Bapak Dwi (Tim Group Head Divisi Hukum PT Bank Pembangunan Daerah Jawa Barat dan Banten). . . kagiatan ieu dilakukeun ngeunaan implementasi jeung evaluasi MoU Jaksa Agung Direktur utama BJB nyaeta arahan Kepala Biro Hukum jeung Hubungan Luar Negeri. PT BJB ngalaporkeun progress gawe bareng jeung manfaat anu geus ditarima ti Kejaksaan Tinggi jeung Kejaksaan Negeri sa-Indonesia. Kepala kejaksaan Negeri Garut ngadugikeun yen aya 44 SKK ti BJB Cabang Garut anu tos ngabantu mereskeun tunggakan salami 4 bulan jeung geus hasil ngauihkeun anu ageungan Rp. 533.610.619.- sarta ngalaporkeun ayana kagiatan Tindakan Hukum nu sejena oge ngalakukeun mediasi antara PT Bank BJB Pusat jeung BPN (Badab Pertanahan Nasional). Tannya Jawab ngeunaan MOU jeung PKS sarta aya kamungkinan ngalaksanakeun penguatan SDM kadua Beulah pihak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.