Warta
PEMANTAUAN IMPLEMENTASI NOTA KESEPAHAMAN ANTARA KEJKASAAN REPUBLIK INDONESIA DENGAN PT BANK PEMBANGUNAN DAERAH JAWA BARAT DAN BANTEN. Tbk.

PEMANTAUAN IMPLEMENTASI NOTA KESEPAHAMAN ANTARA KEJKASAAN REPUBLIK INDONESIA DENGAN PT BANK PEMBANGUNAN DAERAH JAWA BARAT DAN BANTEN. Tbk.

Kemis sareng Jum’at kaping 16-17 Desember 2021 Kepala Kejaksaan Negeri Garut Dr.Neva Sari Susanti,S.H.,M.Hum. disarengan ku Kasi Datun Fery Novianto,S.H. salaku pelaksana kagiatan, oge Kasubag sareng kasi-kasi ngalaksanakeun kagiatan PEMANTAUAN IMPLEMENTASI NOTA KESEPAHAMAN ANTARA KEJKASAAN REPUBLIK INDONESIA DENGAN PT BANK PEMBANGUNAN DAERAH JAWA BARAT DAN BANTEN. Tbk.

Anu ngiring ngahadiran dina kagiatan ieu diantawisna Bapak Asep Maryono,S.H. (Kepala Biro Hukum dan Hubung Luar Negeri Kejagung), Bapak Boy (Kepala Divisi Hukum PT Bank Pembangunan Daerah Jawa Barat dan Banten), Ibu R.R. Mahayu Dian Surya dari,S.H.,LL.M. (Kepala Bagian Kerja Sama dan Hubungan Luar Negeri Kejagung), Bapak Maman Rukmana (Kepala Cabang PT Bank Pembangunan Daerah Jawa Barat dan Banten Cabang Garut), Bapak Dwi (Tim Group Head Divisi Hukum PT Bank Pembangunan Daerah Jawa Barat dan Banten)

 

Kagiatan ieu dilakukeun ngeunaan implementasi jeung evaluasi MOU Jaksa Agung sareng Direktur Utama BJB nyaeta arahan Kepala Biro Hukum jeung Hubungan Luar Negri PT. BJB ngalaporkeun progres gawe bareng sareng manfaat anu parantos ditampi ti Kejaksaan Tinggi sareng Kejaksaan sa-Indonesia.

Kepala Kejaksaan Negeri Garut ngadugikeun yen aya 44 SKK ti BJB Cabang Garut oge parantos ngabantu mereskeun tunggakan salami 4 bulan sareng parantos rengse mulangkeun anu jumlahna Rp.533.610.619. sarta ngalaporkeun ayana kagiatan Tindakan Hukum anu sanesna oge ngalakukeun mediasi antara PT Bank BJB Pusat sareng BPN (Badan Pertanahan Nasional). Tanya jawab ngeunaan MOU oge PKS sarta kamungkinan ngalaksanakeun penguatan SDM kadua beulah pihak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.